EVEN VOORSTELLEN!

Mijn naam is Sanny Langel, eigenaar van Ssanyu Massage te Rotterdam. Buiten dat de naam van mijn praktijk zo goed als mijn eigen naam bevat, betekent de naam Ssanyu ook nog eens plezier in het Afrikaanse Ugandi. Plezier is voor mij een belangrijke waarde in het, vaak zo hectische, leven. Zo kan een enkele glimlach al zoveel met ons lichaam doen!

Energie Lachen ontspant en zet je weer met beide voeten op de grond. Ditzelfde geldt voor aanraking. Een fijne aanraking laat je energie weer stromen en stemt positief. Plezier en positiviteit hebben dan ook een helende werking. Deze fijne positieve energie wil ik graag meegeven in mijn massages.

Passie Mijn eigen plezier haal ik o.a. uit mijn grootste passies: dansen, reizen en masseren. Al jaren heb ik een grote passie voor Afrikaanse dansen. De puurheid in deze dansen en de ritmes maken je zo bewust van je eigen lichaam en je gevoel. Diezelfde puurheid vond ik terug toen ik in aanraking kwam met de Afrikaanse Vunkuwa massage. De holistische benadering van Vunkuwa richt zich niet zo zeer op standaard massagetechnieken maar maakt je juist bewust van wat je voelt, zowel bij jezelf als bij de ander. Alleen zo kun je een lichaam geven wat het nodig heeft.

Opleiding Na mijn opleiding Communicatie en verschillende banen gehad te hebben binnen de coaching en re-integratie sector wilde ik graag met iets bezig zijn waar ik meer voldoening en energie uit kon halen. Waar word ik nu écht blij van? Naar deze vraag heb ik uiteindelijk gehandeld door het volgen van een Vunkuwa opleiding. Met de bijzondere Zuid-Afrikaanse Carol Mathebula als leermeester (oprichtster en ontwikkelaar van Vunkuwa) heb ik mij gespecialiseerd in deze mooie massagevorm waarna ik in oktober 2014 mijn eigen massagepraktijk heb geopend! Uiteraard ben je van harte welkom om een Vunkuwa massage te ervaren.

Kijk rustig rond op mijn website voor meer informatie over Vunkuwa en de behandelingen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

 

 

Sanny_Langel