BEHANDELINGEN

Ontsnap even aan de druk en hectiek van het dagelijks leven en ervaar de diepe ontspannning die een Vunkuwa ontspanningsmassage teweeg brengt. Een weldaad voor lichaam en geest.

De ontspanningsmassage is gericht op pure ontspanning waarbij u ligt op een comfortabel en zacht massagebed. De Vunkuwa behandeling richt zich eerst op de ademhaling en hartslag en brengt deze met zachte ontspanningstrillingen omlaag. Pas wanneer u ontspannen en ‘geland’ bent, zal er gestart worden met de massage. Er wordt gewerkt vanaf de voeten naar de kruin waarin zachte ontspanningstechnieken worden afgewisseld met diepere massagetechnieken om de energie weer vrij te laten stromen.

Een mooie combinatie van een ontspanningsmassage waarbij er extra aandacht is voor blokkades en triggerpoints. De massage wordt altijd in volledige ontspanning afgesloten.

De ontspanning + triggerpoint massage is gericht op zowel ontspanning als op de meer gespannen plekken in het lichaam. Gedurende de massage ligt u op een comfortabel en zacht massagebed. De Vunkuwa behandeling richt zich eerst op de ademhaling en hartslag en brengt deze met zachte ontspanningstrillingen omlaag. Pas wanneer de cliënt ontspannen en ‘geland’ is, zal er gestart worden met de massage. Er wordt gewerkt van de voeten naar de kruin waarbij er aandacht is voor ontspanning van lichaam en geest maar ook gewerkt wordt op de meer gespannen en pijnlijke punten in het lichaam.

Deze mooie intuïtieve massage gaat dieper in op knelpunten welke zowel lichamelijk als geestelijk van aard kunnen zijn. Met extra aandacht voor lichaamstemperaturen en kleurverschillen wordt lichaam en geest weer in balans gebracht.

Met de Ssanyu Healing Massage zal er uitgebreide aandacht zijn voor zowel energie- als spierblokkades in het lichaam. De behandeling richt zich eerst op de ademhaling en hartslag van de cliënt en brengt deze met zachte ontspanningstrillingen omlaag. Pas wanneer de cliënt ontspannen en ‘geland’ is, zal er gestart worden met de massage. Met speciale aandacht voor lichaamstemperaturen en kleurverschillen wordt de energiebalans in het lichaam weer hersteld en worden spierblokkades aangepakt. Er wordt gewerkt van de voeten naar de kruin en De massage wordt altijd in volledige ontspanning afgesloten.

Onze benen hebben het soms flink te verduren! Spierpijn en/of vermoeide voeten en benen? Gun jouw benen de aandacht die ze nodig hebben met de After legday massage.

De After legday massage richt zich volledig op de voeten en benen. Vooral mensen die lang staan, veel bewegen of intensief sporten hebben baat bij deze massage. Ook is deze massage weldadig voor mensen met vochtophopingen in voeten, enkels of benen.

Na de behandeling voelen uw benen lichter en zijn stramme spieren weer soepeler.

Spanningen in de rug, nek en schouders zijn veelvoorkomende klachten en kunnen ons flink belemmeren en vermoeien in ons dagelijks leven. Geef uw bovenlijf weer de ruimte met de nek / schouders / rug massage.

Spanningen of een verkeerde houding hebben al snel een negatief effect op uw rug en schouders. De nek / schouders en rug massage is gericht op het losmaken en soepel houden van uw bovenlichaam. Gedurende de massage ligt u op een comfortabel en zacht massagebed waarbij de hoofdsteun versteld kan worden.